Jag såg Ghost för ungefär ett halvår sedan och älskade den. Så det var dags att se den igen. Vi var på teatern direkt när de öppnade för de har dagbiljetter för 25£ och det är ju för bra för att missa. Dessutom har de en otroligt trevlig biljettförsäljare på teatern. Vi fick biljetter precis där vi ville, nästan mitten på rad 1!

Huvudrollsinnehavarna har bytts ut (orginalen är på Broadway) och vi hade tyvärr oturen att vi som Sam fick se 2dra reserven, Samuel Edwards, och han var inte helt bra i rollen. Siobhan Dillon som Molly var bra, men de hade inte helt rätt kemi dem emellan. Vilket kan bero på att de inte spelar så ofta mot varandra. Vi hade dock turen att få se Sharon D Clarke som Oda Mae Brown. Hon är helt strålande!

Men jag älskar ändå den här musikalen. Musiken är jättebra, gillar scenografin och den är så sorglig så man gråter floder! Ta med näsdukar!

Tyvärr så läggs Ghost ner i höst så passa på att se den om ni ska till London!