Den här versionen av Sweeney Todd sattes upp förra året på Chichester Festival och fick strålande kritik, så sedan dess har jag velat se den och blev väldigt glad när den flyttades till London.. Men jag måste tyvärr säga att det inte blir en av mina favoritmusikaler.

Stephen Sondheim är känd för att göra lite svårtillgänliga musikaler och det här var inte en musikal som man direkt tog till sig. Vad musiken gäller var det bara Joanna som jag kände igen från tidigare. Men föreställningen hade sina lysande stjärnor, Michael Ball och Imelda Staunton. Michael Ball var helt suverän som Sweeney Todd. Han är en fantastisk musikalartist. Imelda Staunton var otroligt roligt, inte den bästa sångrösten, men det uppvägdes av hennes komiska sida. Michael och Imelda var underbara tillsamamns. Tyvärr var övriga roller rätt bleka, inte ens Peter Polycarpou kom till sin rätta.

Vi köpte biljetter samma dag och hamnade på parketten längst bak, vilket gjorde att övre delen av scenen beskars och det kan ha påverkat hur jag upplevde musikalen. Första akten var segast men det tog sig i andra akten.

Vill man se Michael Ball är den värd att gå och se, men man ska vara beredd på att den är lite tung.