Tidigare har jag sett Sanna i olika ensamble roller, tex i Jekyll & Hyde så det var jättekul att nu se henne i en helt egen konsert. Konserten hölls på Södra teatern och innan åt vi en god bit mat där vilket gjorde att det blev en trevlig helhetsupplevelse en helt vanlig tisdagkväll. Tycker mycket om att gå på konserter i det här lilla formatet.

Sanna har precis släppt en CD med olika Peter Le Marc tolkningar så självklart ägnades kvällen en stor del åt dessa tolkningar, men hon bjöd även på Ted Gärdestad, Sting och Bernstein. Sanna har en bra röst som passar bra till både vispopen och musikal. Var länge sen jag lyssnade på Le Marc så det var kul att återigen skapa bekantskap med hans underbara låtskatt. Hon valde även att sjunga Sting på svenska vilket gör att texten fick ytterligare en dimension. Sanna lyckades med konststycket att tolka låtarna så de lät som hennes egna.

Jag gillade hennes prat mellan låtarna även om det ibland kändes lite långt och att jag velat höra mer låtar, men samtidigt kändes det personligt och band i hop låtarna på ett bra sätt. Så lite kluven här.

Peter Asplund var gästartist och bjöd både på improviserat trumpetspelande och en inblick i hur det är att vara jazzmusiker.

Precis innan sista låten blev det lite tekniska problem men det löste sig så vi fick höra slutlåten.

Som sagt, god mat och bra musik, vad mer behöver man för att få en trevlig tisdagkväll?