Vilken underbar härlig glädjefylld julkonsert som vi bjöds på ikväll! Helt enkelt bästa starten på december som tänkas kan. Karl Dyall, Joachim Bergström och Rennie Mirro utstrålar sån glädje och musikalitet i allt de gör och lägg på ett lager med jul så blir det bara helt magiskt. Arrangemangen är superbra och även om det bara är ett femmannaband de har med sig den här gången så ger det känslan av storband emellanåt och det låter otroligt bra. Musikerna är fantastiska. Snyggt, läckert, juligt och helt underbar. Det finns bara superlativ att ge den här konserten. Det är så proffsigt, spontant och familjärt på en och samma gång. Mellansnacket glider iväg ibland men det höjer ju bara den underbara stämningen.
Kvällens kvinnliga gästartist var Jannice och hon faller väl in med killarna. En grön smällkaramell som lyser upp scenen.

Sen några år är det ju en tradition att High Society gör Vegas på Vitan i parkteaterns regi varje sommar och min julönskan är att Christmas is coming återkommer varje år. Fyra utsålda konserter på Dansens hus borde väl visa att det inte bara är jag som ser det här som en ny jultradition!

Finns några biljetter kvar till konserten den 3 december, se till att knip dem för det här vill ni inte missa!!