För det mesta har man hört flertalet låtar innan man går på en konsert, men inte den här gången eftersom jag hade turen att vinna 2 biljetter till Sarahs releasekonsert för hennes album Sanningen kommer om natten. Det första albumet som hon gör på svenska.

Som andra svenska artister, tex Peter Jöback, har hon fått hjälp av Mauro Scocco att skriva låtar på svenska med sitt liv som inspiration och hon berättade en del om det samarbetet under konserten. Bland annat om låten Vasastan där Mauro har skrivet en text rad om att hon har ett piano i ett hörn, och han hade aldrig varit i lägenheten utan bara tyckte att det stämde på henne.

Innan konserten hade jag hört Balladen om ett brustet Hjärta och Nu vet du hur det känns och jag gillade dem direkt, men det växte ännu mer att höra henne sjunga dem live.

Sarah har en underbar röst och den kom verkligen till sin rätt i de här svenska låtarna och höra dem live innan jag hört dem på skiva var helt fantastiskt och man har med sig det när man lyssnar genom låtarna.

En oväntad låt är Stockholm om natten som är en raplåt, men som jag verkligen gillar. Annan takt än i de andra, men riktigt härlig!

En annan klar favorit är Den andra kvinnan. Det är en sån låt som berör och Sarah ville att den här skivan skulle bli riktigt sorglig och i den här låten kommer det verkligen fram.

En underbar konsert och en fantastisk skiva som jag hade med mig hem efteråt. Kommer att spelas mycket på jobbet och i bilen!