Vad är en sommar utan Parkteatern? Kan vara bra, men lite extra guldkant blir det av att se någon av deras förställningar. Så idag (den 17 juli) var jag och Ann-Marie och tittade på Albin och Fredrik hör bara Barbro Högberg. Det är samma föreställning som de hade på Soppteatern i våras, och med tanke på att kvällen tyvärr blev lite höstlik hade det inte skadat med en värmande soppa. Jag är ingen kännare av Barbro Högberg men Albin Flinkas är ju en duktig sångare som jag sett i en del annat bl a Life of Bellman och Djungelboken så sångmässigt visste jag att det skulle blir bra. Albin Flinkas och Fredrik Meyer underhöll oss i ca 1 timme tillsammans med gästartisten Emilly McEwan. Det var några av de kända som Gamla älskade barn och Ögon känsliga för grönt, men även en del som jag inte kände igen. Alla tre framförde låtarna mycket bra och hade lite lagom roligt mellansnack. Albin framförde också monoloen ”Hål i lakanet” som det skrattades friskt åt. En annan komisk låt var den om örat, som blev ännu roligare då Albin valde ut en dam i publiken att viska till som sa: ”jag måste bara ta bort proppen först”! Inte riktigt vad Albin förväntat sig.

Sammanfattningvis en trevlig timme med bra sångare som bjöd på bra musik och på sig själva!