Tillsammans med Malin och Sanna begav jag mig  till Hallwylska palatset för Musical Stars i den underbara sommarkvällen. Gården till Hallwylska palatset är som gjord för små intima konserter med några musiker och ett par bra solister. Niklas Andersson och Malena Lazlo bjöd på många fina musikallåtar från bland annat West Side Story, Miss Saigon, Chess, Mamma Mia och Jekyll & Hyde. Båda två var på strålande humör och bjöd på sig själva. Malena visade också upp några av sina fina klänningar medan Niklas valde att ha vit kavaj i första akten och sedan svart i andra.

Hallwylska palatset har tidigare somrar mest satsat på Operett vilket har en smalare publik och det kan vara orsaken till att inte så många hade hittat till kvällens föreställning. Men det var en härlig konsert och jag hoppas att de 2 som återstår får mer publik så även de tommar stolarna fylls ut.

Är själv lite sugen att gå på från Wien till West End där Niklas också är med, och kan mycket väl tänka mig att gå en gång till på Musical Stars.

http://www.operettensemblen.se/